1. U geeft toestemming om de gemaakte foto’s te gebruiken voor social media.

 2. 50% aanbetaling bij trouwreportages van het totaal bedrag, hierna staat definitief de datum vast. Bij annulering behoudt Nadeche Fotografie de 50% aanbetaling. Bij annulering vanuit Nadeche fotografie door ziekte of onverwachte omstandigheden geldt 30% retournering. En zorgt Nadeche Fotografie voor een andere fotograaf. Wordt er door annulering een andere datum worden gezocht en Nadeche Fotografie kan deze dag zelf niet aanwezig zijn. Dan geldt er geen geld retour

 3. Bij alle shoots (behalve bruiloft en uitvaart) geldt vooraf  het gehele bedrag te betalen.

 4. De foto's worden verstuurd binnen 1 tot 8 weken.

 5. Wanneer u Nadeche Fotografie boekt voor een shoot zal zij die dag alleen fotograferen. Nadeche Fotografie is niet verantwoordelijk voor de beelden waar derden als storende factor worden beschouwd.

 6. Foto's worden een kalender jaar bewaard door Nadeche Fotografie.

 7. Bij annulering van een shoot bij Nadeche Fotografie krijgt u geen geld retour. Wilt u toch een nieuwe shoot boeken bij Nadeche Fotografie? Dan dient er een nieuwe afspraak te worden gemaakt voor het huidige tarief. 

 8. De tarieven op de offerte van Nadeche Fotografie kunnen gewijzigd worden bij tariefverhoging. Als de factuur is betaald is dit niet meer mogelijk en betaald u het huidige tarief.

 9. De foto's worden geleverd nadat de factuur met het restant bedrag is voldaan op het de bankrekening van Nadeche Fotografie.

 10. Er worden geen RAW bestanden geleverd door Nadeche Fotografie.

 11. Foto's worden alleen geselecteerd en bewerkt door Nadeche Fotografie.

 12. De foto's die u ontvangt sluiten aan bij de huisstijl van Nadeche Fotografie.

 13. De klant is zelf verantwoordelijk voor een andere (binnen) locatie bij slecht weer tijdens een fotoreportage.

 14. Pakketten zijn alleen te boeken aan 1 gesloten uren.

 15. De foto's worden geleverd nadat de factuur met het restant bedrag is voldaan op het de bankrekening van Nadeche Fotografie.

 16. Gegevens kunnen ook gebruikt worden voor promotie- of marketingdoeleinden, die in verhouding staan tot het soort dienstverlening vanuit Nadeche Fotografie.

 17. Als u een pakket heeft aanbetaald m.b.t. bruiloften kan het pakket alleen nog maar geüpgrade worden. Bij het verminderen van uren krijgt u geen geld retour van Nadeche Fotografie.

 18. Indien er schade ontstaat aan apparatuur en rand apparatuur van Nadeche Fotografie op locatie door toedoen van de klant, dan zullen de kosten op de klant verhaald worden.

 19. De fotoreportage gaat enkel door als de betaling is ontvangen.

 20. Nadeche Fotografie maakt geen bedank kaartjes.

 21. Heeft de klant een shoot geboekt en wilt deze verschuiven naar het daaropvolgende jaar, geldt dat de tarieven van het huidige nieuwe jaar gelden.

 22. Het auteursrecht van de foto’s blijft ten alle tijden bij de fotografe. De klant geeft de fotografe bij het bevestigen van de afspraak toestemming om de gemaakte foto’s van de klant te gebruiken voor website, blog, social media (facebook) enz. Hiervoor wordt geen vergoeding of restitutie gegeven.

 23. Als u een cadeaubon heeft ontvangen kunt u het ontvangen bedrag gebruiken/ aanvullen voor uw fotoshoot. Nadeche Fotografie kan ten alle tijden haar tarieven wijzigen en is niet verantwoordelijk voor het resterende bedrag wat eventueel nog voldaan moet worden.

 24. Wanneer de klant uitdrukkelijk niet wil dat de gemaakte foto’s gebruikt worden op de website, blog, enz. zoals hierboven beschreven, dan dient de klant dit vooraf kenbaar te maken aan de fotografe. Hier worden wel extra kosten aan verbonden.

 25. Het is niet toegestaan geleverde foto’s in andere bewerkingen, andere uitsnedes, enz. op social media sites te plaatsen met verwijzing naar Nadeche Fotografie.

 26. Nadeche Fotografie heeft te allen tijden het recht deze voorwaarden en/ of de inhoud van deze site te wijzigen. U mag de foto's niet voor commerciële doeleinden gebruiken, zonder dit vooraf met Nadeche Fotografie te hebben besproken, bronvermelding blijft dan ook verplicht. De digitale bestanden mogen door de geportretteerde gepubliceerd worden voor eigen gebruik, mits onder naamsvermelding van Nadeche Fotografie.

 27. Nadeche Fotografie is na het afleveren van de dienst niet meer verantwoordelijk voor de USB

 28. Tijdens een bruiloft zorgt het bruidspaar voor een zowel voedende  vegetarische maaltijd  lunch en diner voor Nadeche Fotografie.

 29. Wanneer u een give-away actie hebt gewonnen bij Nadeche Fotografie blijft deze win actie een half jaar geldig na datum uitgifte.