STEFANIE || OVERIJSSEL

Jezelf omarmen in deze maatschappij waarbij alles beter en mooier moet zijn. Lang leven de sociale platforms... Of toch niet?


Je scrollt snel door Instagram of Facebook heen en ontkomt bijna niet aan een feed zonder plastische chirurgie. Ik vraag me dagelijks af waarom dit tegenwoordig zo'n "hype" is geworden. De onzekerheid kan toeslaan waarbij je allemaal negatieve gedachtes bij kunt krijgen. Je wordt onzeker.


Van jezelf houden is tegenwoordiger makkelijker gezegd dan gedaan. En toch zo belangrijk!!


Jaren geleden strugglede ik met enorme onzekerheid over mijn lichaam en ook ik heb zelfs plastische chirurgie overwogen. Omdat ik niet lekker in mijn vel zat en erg dun was. Nu geen haar op mijn hoofd dat ooit nog aan zoiets zal denken, want; ik hou van MIJ!


Ben jij vol slank, hebt kromme tenen, een grote neus of wat dan ook. Vergeet niet dat van jezelf houden van binnen begint en je mooi bent zoals je bent! Durf jij elke dag, bloot, in de spiegel te kijken en hard op te zeggen wat jij mooi aan jezelf vind?


Deze lieve vrouw heb ik mogen leren kennen, verhalen mee mogen delen en haar prachtig op de foto mogen zetten!

Haar reactie was: "BABE, WAUW ! I'am in love. Ik ben er stil van en zit met smile te kijken. Dit is bizar en zo onwijs mooi. Niet te beschrijven hoe dankbaar en happy ik ben! Je hebt mijn zelfvertrouwen zo'n boost gegeven! 🧡
55 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven