Bruiloften 

Ben jij opzoek naar een trouwfotograaf die fotografeert in een relaxte en journalistieke manier? Deze unieke, romantische, en vintage beelden zijn voor altijd. Ik leg deze speciale beelden graag voor jullie vast.

/

Dus laten we feest vieren! 

Als ik één ding in het leven weet, is het dat ik absoluut houd van de liefde en dat ik geboren ben om het te fotograferen. Het is zoveel meer. Het is maanden van vriendschap opbouwen. Het zijn mijn klanten die me foto's sturen van hun verlovingsring en zeggen: "Ik heb je nodig meid!". Het zijn mijn bruiden die me foto's sturen van hen die trouwjurken passen, ze kiest eindelijk dé jurk en we zijn geobsedeerd door hoe perfect deze haar staat. Ik ben hier om je dag zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus vertel mij jullie liefdesverhaal en laten we herinneringen creëren om een ​​leven lang te koesteren.

€ 1499 voor 6 uur fotografie

Inclusief;

+/- 200 foto's in een online gallerij

Luxe mini album

Een sneak preview binnen 24 uur na jullie bruiloft

Reiskosten

/

€ 1799 voor 8 uur fotografie

Inclusief;

+/- 300 foto's in een online gallerij

Luxe mini album

Reiskosten

 

/

€ 2099 voor 10 uur fotografie*

Inclusief;

+/- 350 foto's in een online gallerij

Mini Album

Reiskosten

Customsizen met:

 

Een luxe groot album

* Wensen jullie meer uren? Dit is mogelijk met € 200 per uur. 

Pre-wedding shoot voorafgaand aan jullie bruiloft

Ik wil jullie er alles over vertellen tijdens ons kennismakingsgesprek! Benieuwd of ik nog beschikbaar ben op jullie datum? Neem contact op via het contact formulier of stuur mij een bericht naar nadechefotografie@hotmail.com, get in touch! 

Motherhood 

Lifestyle shoot

Lovebirds

 

 

€200,- 

Daglicht studio

Gevarieerde stijling

Minstens 20 foto's

 

€300,- excl. kilometervergoeding

Vanaf 4 personen €20,- extra

Minstens 30 foto's

Luxe afdruk van 30 x 40

Baby's

Gezinnen

Koppels

* Boek je een zwangerschaps shoot en een newborn shoot tegelijkertijd, dan krijg je een Mini album 10x10 cm 6 spreads cadeau inclusief luxe bewaarhoes van velvet met een lint of lederen string!

Zakelijk beeld

Pakketten vanaf €400,-. 

Vraag naar de offerte op maat. 

 

Motherhood

Lifestyle shoot

CLIËNT CLOSET

Jij hebt bij mij een fotoshoot geboekt, AMAZING! Ondertussen ben jij misschien je online winkelmandje al vol aan het gooien of haal je je kast overhoop voor een passend setje. Wat moet je aan? Twijfel, twijfel...

 

In de loop der jaren heb ik aardig wat jurken bij elkaar gespaard. Sorry not sorry, ik ben een échte jurken liefhebber! Deze jurken zijn bedoeld voor jou. Jij mag tijdens onze shoot gebruik maken van mijn cliënt closet. Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in de mail welke jurk jij je helemaal ziet zitten. Ik heb ook een baby client closet, hier kan je gebruik van maken tijdens een lifestyle newborn of gezin fotoshoot. Als je hier gebruik van wilt maken geef dit aan in de mail, dan liggen de baby kleertjes klaar. 

Wil jij nou geen gebruik maken van mijn cliënt closet? No worry! Je moet immers dragen waar jij je fijn in voelt. Mijn advies is om kleding te dragen zonder grote opdrukken of prints. Nude kleuren en aardetinten zijn altijd erg mooi voor het hele gezin.

/

So, let's dress

WIND

WIND

CLAY

CLAY

OCEAN

OCEAN

HONEY

HONEY

SIENNA

SIENNA

RIVER

RIVER

FOREL

FOREL

STONE

STONE

SAND

SAND

COTTON

COTTON

  • Facebook
  • Instagram

Contact

Telefoon nummer: 06-17606435

E-mailadres: nadechefotografie@hotmail.com

kvk: 65358015  

Copyright:  Nadeche Fotografie 2016 - 2021

Social media 

Instagram // @nadechefotografie

Facebook // Nadeche fotografie